Over ons

Accountantskantoor met een uniek team

Een professionele en doordachte bedrijfsadministratie is een must, zowel voor grote als kleine vennootschappen of bedrijven. Dat is mogelijk dankzij een ervaren en professioneel team van gediplomeerde en praktijkexperten in accountancy, financiën en fiscaliteit. Fox Accounting staat jou elke dag bij, proactief, snel en met slimme oplossingen uit de praktijk.

We staan dan ook met onze twee voeten in de ondernemerspraktijk, dat is onze toegevoegde waarde voor elke ondernemer. We weten precies welke vragen een antwoord nodig hebben in de dagelijkse activiteit van bedrijven, zodat je meer uit je cijfers haalt. De focus is cijfermatige oplossingen, getoetst op hun degelijkheid door een specialist, die leiden naar tijdswinst en meer omzet. Dat maakt Fox accounting anders, wij maken de perfecte combinatie van ondernemen, fiscaliteit en accountancy, we zijn een accountantskantoor met een uniek team.

accountantskantoor

Concreet gaan we als volgt te werk

Accountant en ondernemer tot uw dienst

Bij Fox accounting zijn we helemaal met je mee, we zoeken altijd naar de meest efficiënte, praktijkgerichte oplossingen voor jouw onderneming. En dat doen we met een accountant (belastingconsulent) en een adviseur in ondernemingsgerichte aangelegenheden, een uniek samenspel dat leidt tot de beste resultaten voor jouw onderneming.

Beiden hebben de nodige masterdiploma’s in accountancy en fiscaliteit. Bavo is gecertificeerd accountant en belastingconsulent. Hij heeft ook een master na master in fiscaliteit.

Bavo Van Sweeveldt

Bavo Van Sweeveldt is accountant en fiscaal specialist. Hij is de spil en het aanspreekpunt van het kantoor en heeft meer dan 9 jaar ervaring in boekhouden en fiscaliteit. Zijn deskundigheid staat garant voor waterdichte oplossingen voor jouw cijfers.

Kevin Massart

Kevin Massart is oprichter en eigenaar van Cats&Dogs, een succesvolle retailer in de dierenbranche. Hij is ondernemer pur sang en bijzonder bedreven in financiële zaken en accountancy. Als adviseur in ondernemingsgerichte aangelegenheden weet hij zeer goed zijn ervaring en kennis te combineren tot praktische adviezen, recht uit de praktijk.

Knowhow en ervaring

Knowhow, ervaring en de combinatie van een accountant-belastingconsulent en een ondernemer in één accountantskantoor maken het verschil. Samen met jou zorgen we voor een uitstekend resultaat: je krijgt het accountantskantoor dat je werk als ondernemer goed begrijpt en je vermijdt verrassingen door onze professionele, praktijkgerichte aanpak.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek?

Wij nemen graag de tijd voor jou.